Diensten


Wist je dat je bij ons ook terechtkunt voor heel wat diensten? Zo kunnen we je ontzorgen van heel wat bedrijfsactiviteiten, zoals praktische ondersteuning en begeleiding. Dat maakt van ons de ideale samenwerkingspartner voor productlevering en kennisoverdracht.

Productadvies

Wij bieden productadvies voor al jouw signalisatie- en bekabelingsprojecten. Onze adviseurs begeleiden je op een betrouwbare, deskundige en vooral objectieve manier in de juiste productkeuze voor jouw project.

Hoewel wij een ruim productassortiment hebben, kan het voorkomen dat je niet vindt waarnaar je op zoek bent. Mocht dat het geval zijn, denken wij graag met je mee over een op maat gemaakte oplossing. Zo kunnen wij producten leveren volgens jouw wensen en behoeften.

In plaats van een order door te sturen, komt een van onze medewerkers graag langs om de productvoorraad in jouw magazijn te controleren en daarvan een bestelling op te nemen. Daardoor ontzorgen wij je van die bedrijfsactiviteit, aangezien wij ons daarmee bezighouden.

We bieden de mogelijkheid om bij ons voorraad te reserveren. Op verzoek van de klant houden we een minimale voorraad aan van bepaalde artikelen. Zo bespaar je op opslagruimte, kun je direct uit voorraad afnemen en ontwijk je de prijsschommeling van het product.

Je kunt bij ons je producten naar eigen wens laten verpakken. Ons uitgangspunt is altijd beschadigingsvrij inpakken in milieuvriendelijk verpakkingsmateriaal.

Mogelijkheden:

  • Aangepaste oplages
  • Blisters
  • Dozen
  • Zakjes
  • Verpakkingseenheden in een overdoos

4K snijdt glasvezelkabels op de gewenste lengte, klaar voor installatie. Wij hebben een breed assortiment aan glasvezelkabels op voorraad. Ook kun je bij ons volledig afgewerkte kabels met connectoren verkrijgen.

In samenwerking met onze leveranciers organiseren we op vraag van installateurs technische opleidingen. Zo leer je op de juiste en efficiënte manier datanetwerken aanleggen.