Over ons

4K is al een aantal decennia actief als distributeur in België voor verschillende topmerken op het gebied van industriële signalisatie en passieve netwerkcomponenten. Daarvoor leggen we de focus op industrieën, overheden, professionele installateurs, groothandels en bedrijven. 

Veilig werken is een topprioriteit voor elk bedrijf. Daarom zetten we bij 4K al meer dan 40 jaar de veiligheid van jouw medewerkers op de eerste plaats. Of het nu gaat om een calamiteit, storing of dreigend gevaar, onze visuele en akoestische signalisatietoestellen maken medewerkers bewust van de situatie. Dankzij onze sterke relatie met leveranciers en jarenlange ervaring in dit vakgebied, kunnen we jou het beste advies geven over industriële signalisatie. Ongeacht het toepassingsgebied waarin jouw bedrijf zich bevindt, onze ervaren specialisten denken mee over een geschikte oplossing voor jouw project.

Daarnaast zijn we sinds het begin van ons bestaan dé betrouwbare partner en adviseur in de elektrotechnische sector. Zo helpen we klanten bij hun keuze van de juiste gestructureerde bekabeling voor datanetwerken en werkplek-connectiviteit. Door de jaren heen hebben we onze vakkennis zorgvuldig opgebouwd. Om mee te zijn met de laatste technologieën, blijven we bij 4K voortdurend in beweging. Brandveilige kabels, netwerkcomponenten en innovatieve stroom- en datapoorten vormen daarbij onze focus.


Kernwaarden

Onze kernwaarden bepalen waar we voor staan en hoe we willen samenwerken 

als team, met onze klanten en onze leveranciers.

Deskundigheid & nieuwsgierigheid

Niemand weet alles, maar met ruim 40 jaar ervaring in elektrotechniek en installatiemateriaal weten wij wel heel veel. Zo bestaat ons team uit personen met een breed scala aan kennis en ervaring bij wie je altijd terechtkunt. 

Tot nu toe hebben we heel wat signalisatie- en bekabelingsprojecten voor grote en kleine klanten in diverse sectoren mogen verwezenlijken. Ook de industriële automatisering heeft geen geheimen voor ons.

Bovendien zijn we steeds nieuwsgierig naar nieuwe toepasbare kennis en inzichten, zodat we jou het beste advies kunnen geven. Dat doen we door regelmatig trainingen te volgen, beurzen te bezoeken en aanwezig te zijn op netwerkevenementen. 

Dankzij ons nauw contact met leveranciers weten we ook moeilijke kwesties te trotseren en kunnen we altijd een beroep doen op hun expertise. Daar waar anderen stoppen, hebben wij meestal nog beproefde oplossingen. Zo niet, zetten we onze engineering aan het werk.


Kwaliteit & zorgvuldigheid

We voeren ons werk steeds nauwgezet uit, met oog voor detail. Dat vertaalt zich in netjes afgewerkte orders, opvolging van back-orders en voeren wij een extra controlecheck uit voordat een zending ons magazijn verlaat. Kortom, be the voice of the customer als het gaat over wat de klant aangeleverd wilt zien.

De keuze van de juiste leveranciers is geen kwestie van geluk, maar ligt in onze handen. Wij werken enkel samen met de meest betrouwbare leveranciers die producten van de beste kwaliteit kunnen garanderen. 

Daarnaast crosschecken we alle orders en details om fouten te voorkomen die kunnen leiden naar een klacht. Ook alle bestellingen die via de webshop verlopen, passeren eerst nog langs onze binnendienst. Zij kijken jouw bestelling grondig na en bevestigen voor productie. 

Doordat we onze stock continu up-to-date houden, kunnen onze magazijniers kort op de bal spelen. Zo kunnen we de klant de dag zelf nog van een snelle picking voorzien, als het product op voorraad is. Onze magazijniers verpakken je producten zorgvuldig, zodat ze zonder schade bij je toekomen.

Vlotte & vriendelijke benadering

Jouw tevredenheid staat centraal in ons werk. Wij luisteren actief naar de klant, steeds met een open en constructieve houding. Bovendien staat ons team terzijde bij al jouw vragen en kwesties. Zo zijn we echte problem solvers en geven we niet op tot het probleem van de baan is. Bij moeilijke vraagstukken kunnen we altijd terecht bij onze interne partners. Daardoor kunnen we jou steeds van een antwoord voorzien. 

Dankzij onze meertaligheid, kunnen we je vlot in verschillende talen te woord staan. Dat steeds via telefoon en mail. Of stuur ons gerust een berichtje via sms of sociale media.