Over 4K


Veilig werken is een topprioriteit voor elk bedrijf. Daarom zetten we bij 4K al meer dan 40 jaar de veiligheid van uw medewerkers op de eerste plaats. Of het nu gaat om een calamiteit, storing of dreigend gevaar, onze visuele en akoestische signalisatietoestellen maken medewerkers bewust van de situatie. Dankzij ons nauw contact met leveranciers en jarenlange ervaring in dit vakgebied, kunnen we u het beste advies geven over industriële signalisatie. Ongeacht het toepassingsgebied waarin uw bedrijf zich bevindt, onze ervaren specialisten denken mee over een geschikte oplossing voor uw project.

Daarnaast zijn we sinds het begin de betrouwbare partner en adviseur in de elektrotechnische sector. Zo helpen we klanten bij hun keuze van de juiste gestructureerde bekabeling voor datanetwerken en werkplek-connectiviteit. Doorheen de jaren hebben we onze vakkennis zorgvuldig opgebouwd. Om mee te zijn met de laatste technologieën, blijven we bij 4K voortdurend in beweging. Brandveilige kabels, netwerkcomponenten en innovatieve stroom- en datapoorten vormen daarbij onze focus.


Kernwaarden

Onze kernwaarden bepalen waar we voor staan en hoe we willen samenwerken als team, met onze klanten en onze leveranciers.

Deskundigheid/nieuwsgierigheid
Niemand weet alles, maar met ruim 40 jaar ervaring in elektrotechniek en installatiemateriaal weten wij wel heel veel. Bovendien zijn we onze kennis voortdurend aan het verdiepen, zodat we u het beste advies kunnen geven. Daar waar anderen stoppen, hebben wij meestal nog beproefde oplossingen. Zo niet, zetten we onze engineering aan het werk.

Kwaliteit en zorgvuldigheid
Kwaliteit en zorgvuldigheid staan voor ons voorop. Zo voeren wij ons werk nauwgezet uit, met oog voor detail. Dat vertaalt zich in afgewerkte orders, opvolging van back-orders en voeren wij een extra controlecheck uit als de klant ernaar vraagt.

Vlotte en vriendelijke benadering
Wij luisteren actief naar de klant, steeds met een open en constructieve houding. We zijn vlot bereikbaar via telefoon en mail.


Even geduld