4K digitaliseert met Odoo

Voordelen voor bedrijf, gebruiker én klant


Bij 4K maakten we een nieuwe digitale sprong vooruit: we ruilden ons oude ERP-systeem, dat op een vaste server draaide, in voor het open-source-softwarepakket Odoo. Het is een digitale sprong waar zowel ons bedrijf, de gebruiker als de klant de vruchten van plukt.

Waarom 4K kiest voor Odoo

Alles-in-één oplossing

Odoo is een softwarepakket dat alle belangrijke bedrijfsapplicaties (CRM, verkoop, aankoop, voorraadbeheer, webshop...) in één handig overzicht verzamelt.

Terwijl bijvoorbeeld logistiek eerst op een andere software draaide dan sales of boekhouding... werken alle apps in Odoo onderling met elkaar samen, volledig geïntegreerd vanuit één interface.

Die integratie vereenvoudigt onze bedrijfsprocessen en bespaart ons heel wat tijd. Daardoor kunnen we dossiers beter opvolgen en ons meer focussen op klantenservice.

Bekijk al onze diensten 

Altijd en overal bereikbaar

Een grote troef van Odoo is dat het ERP-systeem cloud-based is. Het platform kun je dus overal raadplegen vanaf je laptop, je smartphone of vanaf eender welk mobiel apparaat. Met die opzet is het systeem volledig op het ritme en noden van de werknemer ontwikkeld. Zo hebben onze medewerkers die op de baan zijn, van thuis uit werken of op kantoor werken meteen toegang tot de nodige zakelijks apps en updates.

Waarom ons systeem ook voor de klant voordelig is

Webshop met geïntegreerd klantenportaal

Voortaan kunnen klanten inloggen op het Odoo-portaal. De klant krijgt online toegang tot zijn persoonlijke omgeving waar hij altijd inzicht heeft in zijn ordergeschiedenis, de mogelijkheid heeft om offertes te bekijken en te ondertekenen, prijzen en leverdata kan opvragen en facturen kan downloaden - waar hij ook is.

Dat gebeurt allemaal op een veilige manier vanaf één enkele locatie. Voor onze klanten betekent dat een grote tijdswinst. Uiteraard staan we steeds open voor persoonlijk advies.

Toegang tot jouw klantenportaal?

Vraag hier je account aan

Volg jij ons al op LinkedIn?

Ontvang als eerste de laatste updates van onze producten, ons bedrijf en promoties. Volg ons daarvoor op Linkedin.

Volg 4K

Verbeterde veiligheid en efficiëntie met WE-LAN van Patlite
Een innovatieve oplossing voor zorgbedrijven en gebouwautomatisatie