Creëer een flexibele, moderne werkplek

met de nieuwste stroom- en laadoplossingen

Agile werken neemt de laatste jaren razendsnel toe. Het ondersteunt zowel het werkproces als de medewerkers. Het Nieuwe Werken vraagt om aangepaste werkomgevingen, want medewerkers willen zélf kiezen waar ze werken. Groot gelijk, want daarmee verhoog je de productiviteit op de werkvloer. 

Wil jij je organisatie omvormen tot een flexibele werkplek? Dan heb je wellicht ook al nagedacht over jouw werkplek-connectiviteit? Zo niet, de stroom- en laadoplossingen van onze fabrikant OE Electrics spelen in op de behoeften van medewerkers – en geven jouw interieurdesign een extra boost. Medewerkers verwachten technologie die zowel werkstations als persoonlijke apparaten van stroom kan voorzien in werkplekken, vergaderzalen en pauzeruimtes. 

Breng je meubels tot leven

Zelfs flexibele ruimtes hebben hun beperkingen, onder andere door de plaatsen waar je je apparaten kunt inpluggen. Laadmodules van OE Electrics kun je netjes in allerlei meubilair verwerken. De producten liggen nagenoeg verzonken of gelijk met het oppervlak, waardoor je werkplek een strakke uitstraling krijgt. 


Plug 'n play

Voortaan is stopcontacten vervangen kinderspel. De TUF-modules (Twin Usb Fast Charger) van OE Electrics zijn zo ontworpen dat iedereen ze ter plaatse kan vervangen – zelfs zonder de stroom uit te schakelen! Hoewel dat proces snel en eenvoudig is, hoef je dat niet vaak te doen. Zo zijn de TUF-modules onafhankelijk getest op maar liefst 10.000 invoeringen!

Net dat tikkeltje meer

Wist je dat je bij OE Electrics functionaliteit met stijl kunt combineren? Zo kun je op aanvraag heel wat stroom- en laadoplossingen in diverse kleuren verkrijgen die perfect in elk interieur passen. 

Naast de ideale kleur of het ideale patroon, kun je verschillende producten met je eigen merknaam of logo laten bedrukken. Ook dat draagt bij tot een aangename werkplek voor je werknemers. 

​USB-C: laad je laptop op met slechts een USB-lader

Met ANIMATE-laadmodules van OE Electrics heb je maar één USB-C kabel nodig om al je apparaten in sneltempo op te laden. Het is de meest recente USB voor stroom- en dataoverdracht. Die nieuwe technologie wordt toegepast door veel bekende fabrikanten, zoals Belkin, Apple, Samsung en Dell. 

Geen geworstel meer met het omdraaien van je USB, ongeacht USB type A of C. Zo kun je hem met beide kanten aansluiten. Bovendien geven de USB-C laadmodules van OE Electrics voldoende stroom om zelfs laptops in sneltempo op te laden. Daardoor kun je je laptop efficiënt opladen met slechts één USB-kabel. Zo hoef je niet meer rond te zeulen met die zware, lompe voedingsblok.

Tegenwoordig is de ANIMATE-laadmodule ook verkrijgbaar als draagbare batterij, ideaal voor vertegenwoordigers en techniekers die vaak de baan opgaan.

Veilig en snel opladen

Met de stroom- en oplaadoplossingen van OE Electrics ben je verzekerd van een veilige en snelle oplaadbeurt. Ongeacht het toestel dat jij aansluit, alle producten van OE Electrics herkennen dat toestel. Daardoor krijgt je apparaat precies de juiste stroomhoeveelheid, waardoor potentieel brandgevaar wordt vermeden. Bovendien houden de producten van OE Electrics rekening per USB-ingang. Daardoor wordt elk toestel dat je aansluit, opgeladen op het maximale laadvermogen. Zo heb je in een mum van tijd terug een volledig opgeladen batterij.

 
Visueel-akoestisch signalisatietoestel voor koelcellen