Hoe gezond is jouw binnenklimaat?

Maak het CO2-niveau in de lucht zichtbaar.

Visual CO2 vertelt je in één oogopslag hoe het met het klimaat in jouw binnenruimte gesteld is. Het lichttorentje meet in realtime het CO2-gehalte, de temperatuur en de luchtvochtigheid. Alle factoren die zorgen voor een aangenaam en gezond binnenklimaat.

Meten is weten

De norm stelt dat de CO2-concentratie in een ruimte lager dan 900ppm moet zijn. Met Visual CO2 kun je die concentratie effectief beheren.

  • De sensoren van het toestel monitoren voortdurend de luchtkwaliteit. Doordat ze verticaal op het toestel zijn geïnstalleerd, wordt er een constante en natuurlijke luchtstroom gecreëerd. Dat maakt je meting veel betrouwbaarder en nauwkeuriger.        
  • Het lichttorentje met ‘verkeerslichten’ detecteert het CO2-gehalte in de afgesloten ruimte en maakt dat zichtbaar met drie gekleurde LED-lichten: groen, geel en rood. Zo weet je meteen wat de huidige CO2-toestand in de ruimte is, zodat gerichte actie kan worden ondernomen om virusverspreiding tegen te gaan! In totaal zijn er 7 statussen die de Visual CO2 kan aangeven:


24/7 monitoren

Volg de ontwikkelingen van je binnenklimaat in een gratis bijhorende applicatie, die je kunt downloaden uit de App Store of Google play. De slimme bluetooth-geconnecteerde CO2-meter is handig in gebruik en eenvoudig te activeren: sluit de meegeleverde adapter op het netstroom, wacht tot het kalibratieproces is voltooid en start het meten!

 

 

4K digitaliseert met Odoo
Voordelen voor bedrijf, gebruiker én klant