Kabelmanagement

Verhoog de productiviteit met een opgeruimde werkomgeving


Casestudy: professioneel kabelmanagement in flexwerkplekken

Verhoog de productiviteit met een opgeruimde werkomgeving

Bij 4K is een rommelig kantoor voorgoed verleden tijd. Vooral omdat onze collega’s de vrijheid hebben om te kiezen waar en wanneer ze op kantoor werken. Afhankelijk van het soort activiteit hebben we onze flexwerkplekken ingericht. Ook is de nodige elektrificatie daarop afgestemd. Bovendien maakt een goed kabelbeheer de werkruimte veiliger, aantrekkelijker en dus aangenamer om in te werken. Hoe organiseren en geleiden we kabels en snoeren in onze flexwerkplekken? Wij vertrouwen we op de stroom- en oplaadmodules van onze salespartner OE Electrics!

Kabels wegwerken en organiseren met de QikTRAY-kabelgoot

Aan de bureaueilanden in ons open kantoor vinden collega’s hun vaste werkplek. Een beeldscherm, toetsenbord, muis en telefoon staan standaard op elk bureau. Om een warboel van kabels en elektronische apparaten te voorkomen, werken we alle snoeren netjes weg in de QikTRAY kabelgoot die onder elk bureau is geïnstalleerd.

Met de Pathfinder, kabelslang van OE Electrics, worden de kabels van de QikTRAY naar de grond geleid waar de stroomaansluiting zit. Door de kabels op die manier te verzamelen, gaan onze kabels veel langer mee, creëren we een opgeruimde uitstraling en is onze werkplek makkelijker schoon te maken!

Voldoen aan de behoeften van onze collega's: gepersonaliseerde QikFit-stroommodules voor in je QikTRAY-kabelgoot

Om aan ieders stroombehoefte te kunnen voldoen, heeft elke collega zijn eigen configuratie van de QikFit-laadmodules. De combinatie van de verschillende modules kan de werknemer op elk moment in een handomdraai zélf aanpassen. Zo hebben sommige collega’s een USB-A+C-module die alle apparaten met één kabel oplaadt. Je klikt de contactdoos gewoon in de kabelgoot vast.

Uit het zicht, maar binnen handbereik met de PHASE-onderbouwmodule

Zowel aan de bureaueilanden als in de vergaderzaal zijn stopcontacten binnen handbereik. Dankzij PHASE hebben we de stroompunten subtiel onder het werkblad geïnstalleerd. Zo wordt je stroompunt uit het zicht onttrokken, terwijl je het toch makkelijk kunt gebruiken.

Nooit meer onder je bureau kruipen dankzij de PLY-opbouwmodule

Collega’s kunnen plaatsnemen in een van onze stilteruimtes om te ontsnappen aan de drukte en lawaai van de open kantoorruimte. Daar kunnen ze ongestoord verder werken, indien nodig.

Zo’n stilteruimte is een ruimte waar collega’s voortdurend komen en gaan. Daarom is het handig om stopcontacten in de buurt van je bureau te hebben. PLY is een opbouwunit die op het bureaublad kan worden gemonteerd. Dankzij PLY hoeven we niet meer onder ons bureau te kruipen om de laptoplader aan te sluiten. 

Nog meer mogelijkheden?

Het ruime assortiment van ANIMATE heeft diverse inbouwunits. De inbouwstopcontacten maken van elk werkblad een functionele werkplek. Of dat werkblad nu een bureau, vergadertafel of zetel is… de inbouwunits passen in elk oppervlak en interieur.

Dankzij de stroom- en laadmodules van OE Electrics, hebben we nu een propere, veiligere en aangenamere werkplek. We merken dat collega’s productiever zijn en met plezier naar kantoor komen. Ook bezoekers krijgen een goede eerste indruk van ons opgeruimde kantoor. Het is gewoon een kwestie van goed en doordacht kabelmanagement per flexwerkplek.

Advies op maat

Omdat elke werkruimte anders is, geven wij graag persoonlijk advies. Wij bieden praktische, op maat gemaakte oplossingen voor alle kabelmanagement. Daarvoor inventariseren we je behoeften, scannen we de kantoorwerkplek en denken we met jou mee over de juiste oplossing voor jouw situatie.

QikFit
Click & Connect!