Kooimoeren die je aan de voorkant van 19” profielen monteert? Absoluut!

Een eenvoudige installatie die je tijd én kosten bespaartEen efficiënte installatie van je server- en patchkast die je tijd en geld kan besparen? Dat kan met de kooimoeren van apraNET die je aan de voorkant van 19" profielen monteert. Het is een innovatieve oplossing van onze salespartner die steeds meer aan populariteit wint. Hoewel het niet de standaardpraktijk is, bieden die geavanceerde kooimoeren talloze voordelen en stellen je in staat om je IT-infrastructuur op een efficiënte en gestroomlijnde manier te beheren.

Voordelen van apraNET kooimoeren

 1. Geen knijpwerk meer

  Het traditionele proces van het samenknijpen van kooimoeren kan een tijdrovende en frustrerende klus zijn. Met de apraNET kooimoeren is dat verleden tijd. Dankzij hun slimme ontwerp kun je ze direct aan de voorkant van 19” profielen insteken zonder ze in te knijpen. Niet alleen bespaart dat kostbare tijd, maar minimaliseert ook de kans op fouten en verhoogt de efficiëntie van de installatie. Dat leidt tot aanzienlijke kostenbesparingen doordat de installatiewerkzaamheden sneller en met minder inspanningen kunnen worden uitgevoerd.
 2. Standaard met Torx 25 schroefkop (en andere opties)

  Om de kooimoeren aan de voorkant van de 19” profielen te kunnen bevestigen, gebruik je standaard een Torx 25 schroevendraaier. Met een stevige grip en een optimale krachtoverdracht zorgt de Torx 25 schroevendraaier voor een snelle en efficiënte bevestiging van de kooimoeren. Dat draagt bij aan de tijdsbesparing en verhoogt de productiviteit tijdens de installatie.

  Echter begrijpen we dat er situaties kunnen zijn waarin je de voorkeur geeft aan een andere schroevendraaier. Samen met apraNET streven we ernaar om aan jouw behoeften te voldoen en kunnen we andere schroevendraaieropties bieden, indien nodig.
 3. Verbeterde flexibiliteit

  Met apraNET kooimoeren heb je meer flexibiliteit wanneer je je apparatuur positioneert en aanpast. Je hebt direct toegang tot de voorkant van de profielen, waardoor je snel wijzigingen kunt aanbrengen en nieuwe apparatuur kunt toevoegen zonder gedoe. Dat maakt het eenvoudiger om je IT-infrastructuur aan te passen aan veranderde behoeften en zorgt voor een betere schaalbaarheid.
 4. Duurzaamheid en betrouwbaarheid

  ApraNET kooimoeren zijn vervaardigd van hoogwaardige materialen die duurzaamheid en betrouwbaarheid garanderen. Ze bieden een stevige bevestiging van je apparatuur, waardoor je een stabiele en veilige IT-omgeving kunt creëren. Bovendien zijn ze ontworpen om te voldoen aan de strenge normen van 19" rackmontage, waardoor je kunt vertrouwen op hun prestaties en compatibiliteit.

Als je op zoek bent naar een geavanceerde oplossing om je server- en patchkast te optimaliseren, overweeg dan het gebruik van de handige en gebruiksvriendelijke apraNET kooimoeren die je aan de voorkant van 19" profielen monteert. Profiteer van een vereenvoudigde installatieprocedure die zowel kosten- als tijdbesparend is.

Meer informatie over deze slimme oplossing van apraNET? Contacteer ons salesteam. Wij helpen je graag verder.

Contacteer ons

4K digitaliseert met Odoo
Voordelen voor bedrijf, gebruiker én klant