PATLITE'S populaire signaallampen in een nieuw jasje!

The next evolution of beacons!

PATLITE’s populaire signaallampen in een nieuw jasje!


PATLITE’s vernieuwde S-serie signaallampen zijn sinds de release twee jaar geleden de favoriet van klanten over heel de wereld. De SL/SF/SK-serie is veelzijdig, heeft een strak design en een hoge lichtintensiteit… volledig gericht op de behoeften van de eindgebruiker.

Sinds eind jaren ’40 is PATLITE actief in de proces- en industriële automatiseringsindustrie. De uitvinding van de eerste hoogperfomante micromotor heeft PATLITE tot ’s werelds bekendste fabrikant van visuele en auditieve signaliseringsapparatuur gemaakt. Intussen heeft PATLITE een globale dekking in meer dan 50 landen wereldwijd. 

PATLITE’s roterende waarschuwingslichten met eigen motor zijn het begin van een lange evolutie waaruit een volledig nieuwe generatie LED-bakens is ontstaan. De S-serie is geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik in heel wat verschillende toepassingsgebieden. Met dat doel in het achterhoofd is onder andere de informatiesticker achter de lens geplaatst, zodat de sticker in alle omstandigheden intact en leesbaar blijft. 

Daarnaast biedt de S-serie heel wat montagemogelijkheden voor een optimale zichtbaarheid vanuit elke hoek: muurmontage, plafondmontage en paalmontage. Hieronder introduceren we de belangrijkste vernieuwde producteigenschappen van de S-serie.

SL flitsbakens

De SL-serie maakt indrukt dankzij de hoge lichtintensiteit en de eenvoudige montage. De nieuw ontworpen Fresnel-lens verspreidt de lichtoutput veel beter over een groter oppervlak, zelfs van bovenaf. Daardoor is de lichtopbrengst tot vijfmaal groter dan bij conventionele lenzen. 

Het LED-baken is verkrijgbaar met of zonder kabel. Daarbij zorgen de schroefloze klemmen voor een eenvoudige installatie. 

SK roterende bakens

Deze SK-bakens hebben een volledige upgrade gekregen! Voortaan heeft de SK-serie een borstelloze motor die de interne verwarming vermindert, waardoor de motor een veel langere levensduur heeft. 

Ook de implementatie van stalen kogellagers zorgt voor minder slijtage alsook voor een betere en stillere rotatie. 

Doordat de nieuw ontwikkelde dubbele reflector het LED-licht veel beter verdeelt, kunnen de visuele signalen vanuit meerdere hoeken worden waargenomen. 

SF multifunctionele bakens

De SF-serie maakt het mogelijk om uit 22 lichtpatronen te kiezen. Daardoor zijn de bakens geschikt om verschillende statussen aan te geven of te schakelen tussen dag- en nachtmodus voor de perfecte zichtbaarheid in onder andere stedelijke omgevingen, zoals in de aanwezigheid van garagepoorten. 


De volledige S-serie LED-bakens van PATLITE zijn beschikbaar op onze webshop met alle nodige informatie, zoals datasheets, extra uitleg en voorbeelden. Bovendien hebben we heel wat van die bakens op voorraad in Europa, waardoor we een snelle levertijd kunnen garanderen. Dankzij ons nauw contact met onze fabrikant PATLITE, het volgen van producttrainingen en het bezoeken van belangrijke beurzen, kunnen we jou vlot verder helpen en het beste advies geven over deze nieuwe generatie S-serie LED-bakens.

Heb je vragen over deze S-serie van PATLITE? Ons salesteam staat klaar voor al jouw vragen!

 
Creëer een flexibele, moderne werkplek
met de nieuwste stroom- en laadoplossingen