Q2xr

Klein, maar machtig


Als elektricien is de Q2xr een onmisbaar stuk gereedschap dat geen compromissen hoeft te sluiten tussen kracht en formaat. Die compacte zaklamp is speciaal ontworpen om te voldoen aan de behoeften van installateurs, zodat je hem moeiteloos kunt meenemen en altijd voorbereid bent op elke taak. Of je nu werkt aan avondreparaties, te maken hebt met plotselinge stroomuitval of te maken krijgt met noodsituaties, de Q2xr zorgt ervoor dat je de kracht en betrouwbaarheid hebt die je nodig hebt om uit te blinken in je beroep.

USB-C direct opladen

De Q2xr heeft een ongelooflijk gebruiksvriendelijk oplaadsysteem. Met een simpele draai aan de achterkant van de lamp onthul je een handige USB-C poort waarmee je de zaklamp moeiteloos kunt opladen. 

Tijdens het opladen geeft een klein indicatielampje naast de USB-C poort een groen licht wanneer de batterij zijn volledige capaciteit heeft bereikt. Dat intuïtieve oplaadsysteem zorgt ervoor dat elektriciens hun Q2xr gemakkelijk van stroom kunnen voorzien en klaar kunnen houden voor actie.

800 Lumen

Ondanks zijn compacte formaat heeft de Q2xr een kracht die essentieel is voor elektriciens. 

Suprabeams ervaren ingenieurs hebben state-of-the-art componenten en cutting-edge technologie geïntegreerd om een indrukwekkende 800 lumen aan verlichting te leveren. Ingebouwd in een aluminium behuizing, vertoont deze zaklamp niet alleen een uitzonderlijke duurzaamheid, maar ook het verfijnde vakmanschap van Suprabeams kenmerkende ontwerp.

Als elektricien kun je erop vertrouwen dat de Q2xr krachtige prestaties levert met behoud van zijn robuuste en visueel aantrekkelijke vormgeving, zodat je elke taak met vertrouwen en stijl kunt aanpakken.

 
 

50% meer licht

Voor elektriciens tilt de Q2xr efficiëntie naar een hoger niveau dankzij de integratie van Suprabeams geavanceerde DC-convertertechnologie. 

Daardoor biedt deze zaklamp een opmerkelijke toename van 50% in efficiëntie ten opzichte van zijn voorganger. Wat betekent dat voor jou? Het vertaalt zich in een langere runtime, waardoor je nog langer op de Q2xr kunt vertrouwen zonder dat je de batterij vaak hoeft te vervangen. 

Daarnaast resulteert deze verbeterde efficiëntie ook in een hogere maximale lumenoutput, waardoor je een helderdere en krachtigere lichtbundel krijgt wanneer je die het meest nodig hebt. Met de Q2xr ervaren elektriciens de perfecte balans tussen langdurige prestaties en intensievere verlichting, zodat je verzekerd bent van het ideale gereedschap voor je veeleisende werkzaamheden.

Meer informatie over de Suprabeam Q2xr? Contacteer ons salesteam. Wij helpen je graag verder!

Jouw Dynamic Snippet wordt hier weergegeven ... Dit bericht wordt weergegeven omdat je niet zowel een filter als een sjabloon hebt opgegeven om te gebruiken.
Overwin de ruimtebeperkingen van IP-camera's
met de compacte RJ45-connector MFP8-SL van Telegärtner