Verbeterde veiligheid en efficiëntie met WE-LAN van Patlite

Een innovatieve oplossing voor zorgbedrijven en gebouwautomatisatieDe WE-LAN is een innovatieve technologie van onze salespartner Patlite die wordt gebruikt om locatieaanduiding en communicatie mogelijk te maken. Het systeem gebruikt krachtige LED-indicatoren om specifieke locaties in diverse omgevingen aan te duiden en belangrijke informatie over te brengen. Het wordt toegepast in verschillende contexten, zoals zorginstellingen en logistieke omgevingen om de veiligheid te verbeteren, efficiëntie te verhogen en processen te optimaliseren.
 

Verbeterde veiligheid in zorgbedrijven

De veiligheid van bewoners, patiënten en medewerkers vormt de ruggengraat van elke zorginstelling.  De WE-LAN van Patlite verhoogt die veiligheidsstandaard met heldere en opvallende uitgangsaanduidingen. 

Of het nu gaat om nooduitgangen, gangen of belangrijke zones, de LED-indicatoren van WE-LAN kun je vanuit verschillende hoeken en afstanden waarnemen. Zelfs in situaties met weinig licht of rookontwikkeling blijven die indicatoren zichtbaar. Dat minimaliseert het risico op paniek en verwarring onder de aanwezigen.


Optimalisatie van logistieke processen in magazijnen en productiehallen

In magazijnen en productieomgevingen biedt WE-LAN een krachtig hulpmiddel om logistieke processen te stroomlijnen. Door locatieaanduiding kunnen specifieke plekken worden gemarkeerd, wat de efficiëntie verbetert en de doorlooptijden verkort.

Daarnaast gaat WE-LAN nog een stap verder door real-time gegevens te gebruiken. Met real-time monitoring kunnen facility managers trends en patronen in werkstromen analyseren.  Door het gedrag van systemen, machines en medewerkers te begrijpen, kunnen ze strategische aanpassingen maken om de workflow te verbeteren, de doorlooptijden te minimaliseren en de algehele efficiëntie te verhogen. Die datagestuurde aanpak resulteert in meetbare prestatieverbeteringen en aanzienlijke kostenbesparingen. 

3 voordelen van WE-LAN

Bekijk productspecificatiesZelf de voordelen ontdekken?

Ben jij klaar om de voordelen van WE-LAN te ontdekken en jouw zorgbedrijf of productieomgeving naar een hoger niveau te tillen? Neem vandaag nog contact op met ons salesteam en laat je informeren over hoe WE-LAN jouw specifieke behoeften kan aanpakken.

Contacteer ons

Q2xr
Klein, maar machtig