Wij zijn verhuisd!

Nieuwe locatie, een frisse wind door het bedrijf


Vandaag is het zover: we hebben intrek genomen in ons nieuwe pand op het industrieterrein van Grobbendonk! Je vindt ons vanaf nu op het volgende adres:

Bannerlaan 83/C1
2280 Grobbendonk
België

Werkomgeving als ontmoetingsplek

Het Nieuwe Werken heeft in de afgelopen jaren een enorme vlucht genomen. Ook wist het onze organisatie te raken. Tijdens de coronaperiode mochten onze medewerkers van thuis uit werken. Het hybride werken had een positieve impact op de werking van het bedrijf. Daarom blijven we de mogelijkheid van drie dagen thuiswerk ook na corona aanhouden. Door een betere werk-privébalans merken we dat werknemers productiever zijn. Dat heeft automatisch een gunstig effect op onze dienstverlening. 

Die frisse wind door het bedrijf heeft ons doen inzien dat het tijd was om te investeren in een nieuwe locatie die aansluit bij de werkcultuur en visie van de organisatie. Die aspecten werden door ons oude gebouw niet weerspiegeld. De nieuwe werkomgeving daarentegen fungeert als ontmoetingsplek waar ruimtes zijn ingericht waarin collega’s kunnen vergaderen, samenwerken en zich ontspannen. 

Voordelen van een goed werkplekontwerp

Om hybride werken te faciliteren, kozen we voor een open werkruimte. De strakke bureaus zijn voorzien van de nieuwste stroom- en laadoplossingen van onze partner OE Electrics die tegelijkertijd ons interieur een boost geven. Naast de open werkruimte zijn er twee akoestische stilteruimtes waarin onze medewerkers ongestoord kunnen verder werken. Ook is er een ontspanningshoek die de kantoorbeleving compleet maakt.

Daarnaast investeerden we in een groter magazijn. Daarmee willen we volop inzetten op logistieke dienstverlening als toevoeging op het ruime productassortiment dat wij bieden. Zo bestaan onze diensten uit klant-specifieke oplossingen: voorraad reserveren, installatiekabels op maat, klant-specifieke verpakking…
PATLITE'S populaire signaallampen in een nieuw jasje!
The next evolution of beacons!