Eco? Logisch!

Ecologische overstap: papieren tape en opvulmateriaal

Waarom plastic tape gebruiken als papieren tape eigenlijk dezelfde voordelen biedt? En dat nog eens combineren met een kartonnen doos en opvulpapier? Inderdaad, dat was ook onze bedenking. Daarom maken we voorgoed deze ecologische overstap.

Veelzijdig

Papieren tape is een milieuvriendelijk alternatief voor traditioneel plastic tapes van PVC of PP.  Je pakket wordt in dezelfde mate afgedicht, omgesnoerd en beschermd. Bovendien zorgt de hoge kleefkracht ervoor dat de verpakking niet kan worden geopend, zonder het te beschadigen. 

Schokbestendig en veilig

Opvulpapier houdt goederen in hun verpakking op z’n plaats. Daardoor worden schokken en stoten opgevangen. Daarnaast is papier uiterst geschikt om elektrotechnische producten te verzenden. Doordat papier antistatisch is, blijft je elektrotechnisch product onbeschadigd.

Recyclebaar

Ons verpakkingsmateriaal is gemaakt van hernieuwbare grondstoffen. Je kunt het dus prima recycleren. Bovendien heeft de tape een natuurlijke rubberlijm wat goed is voor het milieu. Ontvang je van ons een pakket? Zowel de kartonnen doos, het opvulpapier en de papieren tape kun je allemaal samen sorteren. Dat bespaart jou veel kostbare tijd!

Sluiting eindejaar
Merry Christmas and a happy New Year